Author Topic: Digibox Change  (Read 1221 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Evie

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 208
  • Location: Turkey
Digibox Change
« on: August 06, 2010, 07:53:46 AM »
My current Digiturk Digibox is 6 years old and getting very slow and outdated. I want to buy a new one - does it have to be set up for my account or can I just buy one and instal it normally?



Offline Harmless

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 640
  • Location: Turkey
Digibox Change
« Reply #1 on: August 06, 2010, 08:37:55 AM »
Phone digiturk and they should replace it for you.  Not sure if they charge for a new one, but, if the old one is not working properly, they may well not.

Offline Evie

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 208
  • Location: Turkey
Digibox Change
« Reply #2 on: August 06, 2010, 08:40:06 AM »
thanx will do!




Share me

Digg  Facebook  SlashDot  Delicious  Technorati  Twitter  Google  Yahoo
Smf